#1

stemopons.be

in Announcements Mon Oct 09, 2017 9:24 am
by Shawllony • 6 Posts

Ben je stemopons.be waardig om de James Worthy New Balance P740 te rocken? Nou, het enige wat je onderscheidt van het ontdekken is ongeveer $ 150, terwijl nog een andere kleurweg van de handtekeningskop net naar de retail is gegaan. Deze keer krijgen we een LA Lakers-geurige versie die Paars tegen Wit speelt in een zeer makkelijke kleurblokkering die de kleur spat over de hak, enkel en middenpanelen. Klassiek is een understatement en deze retro's zijn net zo authentiek als ze eigenlijk zijn. De sneakers landen stilweg in New Balance-retailers over het hele land en we hebben dit paar al in Vancouver op Vee gezien. Je kunt je vandaag naar je verzonden als ze je boot drijven.

De New Balance 991 wordt samengesteld in deze Orange New Balance 991 "Made in England" take. De NB991 is geen silhouet dat we altijd in de stad zien, maar deze keer hoeft het te worden gezien. Het merendeel van de sneaker is in Oranje, maar zeer minimale gebruik van Grey and White new balance schoenen wordt gebruikt langs de branding en tussenzool. Kijk naar deze bij uw lokale New Balance-retailer of ga door naar Size? New Balance heeft ons voortdurend mooie, dun colorways gebracht, vooral deze zomer. De volgende is de New Balance Made in Engeland M1500 model, dat een blauwe, oranje en zwarte kleurweg aanneemt. Het merendeel van de sneaker zit in Blauw, maar de juiste hoeveelheid oranje raakt de kraag en branding. Deze schoppen zijn momenteel verkrijgbaar bij selectieleden van New Balance voor geïnteresseerden.

In de nieuwste versie van de New Balance H710DG is een Grape look voor de Fall gegeven. Deze sneaker, die is ontworpen om harde klimaten en condities te weerstaan, maakt gebruik van een ademende mesh bovenkant met mooie grijze suède overlays. Deze robuuste mid-top van New Balance combineert teal en paarse accenten in de sneaker die ons alle Air Jordan 5 Grape herinneren. Onderaan hebben we een zware zwarte rubberen trekzool voor alle bergwandelingen. De laars is afgewerkt met D-ring eyelets en zwarte touw veters.Krijg je nu van select New Balance retailers zoals Premier.

Deel 2 van de New Balance Woven Pack is nu verkrijgbaar voor de herfstseizoen. Eerder deze zomer kreeg de New Balance 574 de geweven behandeling door een naadloze bovenkant te gebruiken die zeker een hit was. Deze keer bevat de collectie drie sneakers met tweekleurige bovenkanten, allemaal in een tonaalgrijs gegraveerd canvas. Alle drie de opties beschikken over levendige accenten op de branding, waardoor elke sneaker er op uit staat. U hebt de optie Grijs / Teal, Grijs / Geel / Oranje of Grijs / Royal / Volt, alle drie zijn perfect voor de zomer. De schoenen hebben ook een dubbele gekleurde middenzool en contrasterende oogjes die dit pakket de laatste aanraking geven.

New Balance heeft samengewerkt met Heidi Klum voor een nieuwe capsule-collectie die voor een herfst-debuut staat en belooft zowel edgy als fashion forward. U kunt waarschijnlijk haar woord voor dat zien als hoe ze kleding kent en terwijl fitness misschien niet is waar ze voor bekend is met een merk als New Balance achter haar ontwerpen is het zeker legitiem. De collectie belooft alles van capri broek te leveren aan vests en geweven bommenwerpersjassen, die allemaal geïnspireerd zijn door dierenafdrukken en gewaagde kleuren om de streetwear vibe echt op te vullen. De veelzijdige versnelling is nu verkrijgbaar bij select New Balance retailers.

J. Crew is in een aantal mooie zieke kleurwegen aan een aantal New Balance-modellen beschouwd. Terwijl de stijlen hier zijn gekomen en gegaan in de staten, lijkt het erop dat ze eindelijk hun weg naar het land hebben ondergebracht. Een paar zeer bekende New Balance 998 en New Balance 1400 colorways hebben opgedaan bij een selecte Australische retailer waaronder populaire sneakerwinkel Daarboven. The New Balance 998 verschijnt in Navy / Orange en Tan / Orange, terwijl een Grey / Green paar New Balance 1400 s ook op 23 augustus beschikbaar is op $ 220 per pop. Dit betekent gewoon dat je nog een poging hebt om een paar te danken aan het internet.

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Amena Underwood
guest counter
Today were 3 guests online.

Board Statistics
The forum has 24166 topics and 27390 posts.
Visitor record: 119 users on Thu Aug 14, 2014 8:34 pm..