#1

nike air max 1 hvid sort

in Announcements Fri Oct 06, 2017 7:57 am
by oliverluke • 3 PostsNike Air Max 1 og nike air max 1 hvid sort Ultra Essential White er to af de mest elskede Air Max-modeller, der nogensinde er oprettet. Begge har storied historier, klassiske farveveje, og har design, der er blevet fornyet igen og igen.

De har en tekstil øvre med syntetiske overlays, signatur synlig Air-Sole enhed, og cored udsål til dramatisk at reducere vægten. Du kan få fat i nike air max 1 gul herrer Ultra 2.0 og Nike Air Max 90 Ultra 2.0 på Sneakerhead i dag.

Nike's revolutionerende Air-Sole-enhed fik sin vej ind i Nike-fodtøj i slutningen af ​​70'erne. I 1987 debuterede nike air max 1 lyserød grå med synlig luft i hælen, der tillod fans mere end blot følelsen af ​​Air-Sole komfort - pludselig kunne de se det. Siden da er næste generation Nike Air Max sko blevet et hit med atleter og samlere ved at tilbyde slående farvekombinationer og pålidelig, letvægtsdæmpning.

Altid en sucker for nike air max 1 ultra flyknit udelukkende på grund af hvor meget de bryder konventioner af sneakers og introducerer en ny dynamik, der giver en helt unik stil. Denne monokrome iteration er uden tvivl mit valg af sæsonen. nike air max 1 kvinder rød Ultra Essential Triple Black er en fantastisk tilføjelse til Ultra Essential AM 1-serien. Parret er indstillet til at frigive snart i en fan favoritfarve efter mange fantastiske udgivelser i løbet af de seneste måneder.

http://www.maxultradk.com/

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Amena Underwood
guest counter
Today were 3 guests online.

Board Statistics
The forum has 24166 topics and 27390 posts.
Visitor record: 119 users on Thu Aug 14, 2014 8:34 pm..