#1

Nike Air Max 1

in Announcements Fri Oct 06, 2017 7:39 am
by fasfdfggds2017 • 3 PostsEen van de meest iconische silhouetten van Swoosh in een van de meest geliefde innovaties, heeft de Nike Air Max 1 Heren Zwart Wit een gebreide constructie opgebouwd die overgaat met naadloze modderwacht en Swoosh. De Flyknit verschuift tussen open en gesloten constructie om de klassieke panelen van de AM1 te definiëren, waardoor de esthetiek nog steeds klassiek nog steeds heel modern is.

Vroeger deze week hebben we de Nike Air Max 1 Dames Zwart Wit, de tweede generatie schuimgezette, gemoderniseerde AM1 voorgeschreven. Het was zeker een vertrek, maar nu hebben we onze eerste glimp van de Nike Air Max 1 Ultra 2.0 SI - een mondvol en de echte game-wisselaar.

Opvallend eenvoudig, de nieuweNike Air Max 1 Dames Wit Roze begint neutraal in witmaas, toneleer en zachte grijze overlays. De nadruk op "begint." In feite wordt een kenmerkend kleurveranderend materiaal gebruikt op de leerstukken, die op de zon en andere UV-lichten reageren om over te zetten van off-white naar blauw. (Let op de verschuiving in bovenstaande afbeelding.)

Net als de Air Max 95 Ultra Plush begon we terug in april, begint de Nike Air Max 1 Dames Roze Zwart WitUltra Plush met de uitscheidende schuimzool die typisch is voor "Ultra" edities, maar dat is niet eens de helft ervan. In plaats van de standaardconstructie van de AM1, heeft de Ultra Plush een robuuste textiel bovenkant, snijwerk in reliëflijnen en randen om onderscheidende beelden te creëren. Bovendien behoudt de unieke stijl de iconische verschijning van de AM1-panelen, ondanks het feit dat ze grotendeels niet naaien.
http://www.airwitnl.com/

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: IDMVQ1
guest counter
Today were 3 guests online.

Board Statistics
The forum has 24326 topics and 27550 posts.
Visitor record: 119 users on Thu Aug 14, 2014 8:34 pm..