#1

Adidas Top Ten blauw Online Bestellen

in Announcements Thu Sep 28, 2017 7:09 am
by zaqtim1 • 2 PostsDe Adidas Top Ten blauw Online Bestellen keert dit jaar opnieuw terug en probeert het succes van het silhouet te volgen met vorig jaar met speciale colorways en met 2 Chainz-samenwerking. Deze keer komt de schoen helemaal in een bruin kleur die op de gember kant, met metalen oogjes en afgewerkt met een gomzool om de look te voltooien. De adidas Originals Top Ten Hi "Fox Red" is gebouwd met een premium textuurleer, om het een uniek gevoel te geven. Om het beste van de NBA's van de oostelijke en westerse conferenties te vieren tijdens de mid-season break, adidas Originals heeft een pakket klassieke sneakers in klassieke, marine en rode kleurwegen samengevoegd.

Net als je het vergeten bent en bezig was met het bijhouden van alle releases van het All Star Weekend, heeft Adidas Originals vandaag nog wat warmte vrijgegeven, dat je misschien nog eens een 2e kijkje wilt nemen als je niet al hebt gekapt. De drie strepen bevrijden dit opvallende "Bloemen" kleurweg van het populaire Adidas Top Ten Rood te koop Silhouette dat je twee keer (of drie keer) kijkt. Deze iteratie van de basketbalgerichte mode-sneaker is voorzien van een volledig zwart leren bovenkant dat in de hele bovenkant in kleurrijke bloemenafdrukken wordt versierd. Snakeskin overlays zijn ook toegevoegd om deze adidas sneaker nog meer flare en een vleugje luxe te geven. Deze Top Ten Hi is afgewerkt met goud accenten op de kant eyelets en branding op de hak.

Adidas Originals is terug met nog een aanbod voor All-Star Weekend met deze Adidas Top Ten Wit outlet "All-Star". De schoen slaagt erin om zowel de Sean's Metro Attitude's florale snakeskinprint als de premium lifestyle-esthetiek van 2 Chainz's zwarte en gouden Top Ten te gebruiken. Er is een geschiedenis achter de adidas Originals Top Ten en het hardhout, want de schoen was in 1979 een voornaamste keuze voor de NBA's elite en vervolgens langzaam samengevoegd met straatcultuur voor levensstijlgebruik. Om samen te vallen met die opkomende Adidas Originals Tubular "Leaf Camo ", Zal het merk ook debuut zijn als een boot-geïnspireerde adidas Top Ten Hi" Fox Red "voor een 30 januari release.

Star Wars zou een schoenin zijn als men een lijst maakte van de top tien grootste films in de geschiedenis. "Shoe-in" en "Adidas Top Ten Zwart Sale" is het idee voor deze recentste Adidas Originals, die de Stormtroopers aan de zijkant van een Top Ten bevat. De adidas Originele Top Ten Hi Sleek Series voor het lente / zomer seizoen heeft een verscheidenheid aan levendige kleurwegen die precies passen bij de levendheid van het warmer weer. De Slanke Top Tien, zoals de Nike WMNS Dunk High Skinny, heeft een slankere vormvormende snij die geschikt is voor de dames, terwijl het klassieke bovenste silhouet behouden blijft. De smalle teen, gegoten in-stap, en geknipte hiel zorgen voor een vrouwelijke aanraking aan deze klassieke basketschoen.

Laten we allen adidas bedanken om opnieuw voor ons te komen. Deze keer is het in de mode van het Adidas Top Ten Korting-model, dat we al een tijdje niet gezien hebben. Maar nu, het silhouet is terug met een volle winst leren bovenkant en een haringbeen-patroon buitenzool. Maar dat is ver van alles. De adidas Originals Top Ten Hi koos voor de volledige ondersteuning van het volle leerleeroppervlak, evenals de synthetische voering. Afwerking van het ontwerp voor de adidas Originals Top Ten Hi is een Witte basis met Navy en Red langs de merknaam en synthetische enkelinzet. Het hele zwarte leren bovenkant is gecontrast door een witte middelzool en een Grijze kraag en een zool.

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Amena Underwood
guest counter
Today were 3 guests online.

Board Statistics
The forum has 24166 topics and 27390 posts.
Visitor record: 119 users on Thu Aug 14, 2014 8:34 pm..