#1

nike air max zwart wit

in Announcements Tue Sep 26, 2017 8:18 am
by nixonblaze • 3 PostsDe ATMOS-ontworpen nike air max zwart wit "Elephant" zal naar verwachting in 2017 terugkomen als de winnaar van de recente campagne "Vote Back" van Nike Air Max 2017, maar als Koji, Senior Designer bij ATMOS, zijn weg heeft, zal de 2017 versie verschillend van het origineel. In een recent interview met HYPEBEAST legt Koji uit dat, als toegestaan, "ik zou wat ontwerp of materiaal kunnen veranderen voor de nieuwe Air Max 1" Elephant "2017 ver."

Met een volledig vervaardigde mesh top heeft de nike air max blauw heren een golfpatroon / -ontwerp op de mesh-zijpanelen, terwijl ook een grote Swoosh aan de zij- en middenzijde is toegevoegd. Een groot verschil tussen 2017 in vergelijking met de laatste twee Air Max modellen is het feit dat Nike besliste om de Dynamic Flywire te verwijderen die was ingesteld om de voet te vergrendelen. Andere details omvatten 3M reflecterende schoten aan de bovenkant en een zool van de Air Max-eenheid.

De nike air max grijs dames is in één stuk gebouwd met een gegoten schuimkap, een pluche kraag en een flexibele kussing. Deze bijzondere kleurweg is gedaan in een Bright Crimson-schaduw, die ook draait tot de 360 ​​Air Max-ophanging. De tonale look is in tegenstelling tot de Black on the Swoosh branding en de White on the Tongue Branding.

Nike's laatste Air Max vlaggenschipmodel wordt vandaag ingevoerd als we onze eerste officiële kijk op de nike air max geel blauw krijgen. Dankzij een volledig gemonteerde bovenmaas-bovenkant heeft de Air Max 2017 een golfpatroon, terwijl ook brede swoosh aan beide zijden is toegevoegd en mediale zijkanten. Een groot verschil tussen de 2017 in vergelijking met de afgelopen paar Air Max modellen is het feit dat Nike besliste om de Dynamic Flywire te verwijderen die werd opgesteld om de voet te sluiten.

http://www.maxultrabe.com/

Scroll up


Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Amena Underwood
guest counter
Today were 2 guests online.

Board Statistics
The forum has 24166 topics and 27390 posts.
Visitor record: 119 users on Thu Aug 14, 2014 8:34 pm..