#1

nike internationalist hvid sort

in Announcements Tue Sep 26, 2017 8:08 am
by nixonblaze • 3 PostsIkke kun er denne version af nike internationalist hvid sort lavet på Jacquard-måden, men Nike har også besluttet at give skoen en flot, tykt Digi Camo-print for at gøre sko endnu mere fremragende. I sort eller hvid kommer Jacquard toppen i et Digi Camp print placeret i toppen. Camamo-effekten er lige i brand og gemmer Nike Swoosh-spillet. På grund af digi camo-tilbudet til sin Jacquard-bygning er den klassiske Nike Internationalist færdig denne sæson, denne gang er det en overlegen LX-underafdeling. I modsætning til traditionelle nylon / mesh build, arverer denne model en blanding af ruskind, perforeret læder, mesh og syntetiske materialer, der omfatter den overordnede top.

Den nye nike internationalist herren grau EM vil blive introduceret i foråret 2016, fordi modellen i det væsentlige er defineret af den konstruerede mesh ovenfor. Med det berømte par noteret som et kvinders tilbud, er profilen af ​​den populære løber et kompliceret fremstillet topark, der indeholder diagonale slidser i hele perforeringen for at overvåge maksimal ventilation.

Pendleton og Nike møder igen i foråret for at frigive deres seneste kollektion, der indeholder Nike Air Max 1, Nike Air Max 90 og nike internationalist blå grå Hver silhuet fra denne sidste samling indeholder Pendleton's signaturuldmønstre. Air Max 1 placerer mønsteret over toppen, Air Max 90 bruger den farverige tryk på mudderbeskyttelsen, og internationalisten bruger presset på flertallet af toppen, bortset fra eyestay, Swoosh og hælfanen.

Der er noget andet om denne helt nye nike internationalist kvinder lyserød. Kan du se det? Ser tæt på toppen viser, at det kommer i en syningskonstruktion, hvilket resulterer i en slankere og mere moderne version af internationalisten. Den nye opgraderede model får hits fra Hyperfuse til at erstatte områder, hvor syning normalt er nødvendig for at bygge sko.

http://www.maxultradk.com/

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: IDMVQ1
guest counter
Today were 3 guests online.

Board Statistics
The forum has 24326 topics and 27550 posts.
Visitor record: 119 users on Thu Aug 14, 2014 8:34 pm..